Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Anonym Pince:
7.800 Ft
Menny.:db

Anonym Pince: "Összhang" Brut rosé pezsgő (Etyek)

7.800 Ft
Menny.:db
minőségi száraz rosé pezsgő (Etyek)
Gyártó: Anonym Pince, Etyek
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

"Kóstolási jegyzet:

Méthode traditonelle rozé pezsgőnk, illatában a Pinot Noir gyümölcsössége dominál, amit ízben a Chardonnay és Pinot Gris (Szürkebarát) lendületessége tesz teljessé. A palackos érlelésnek köszönhetően a Pinot Noir gyümölcsös ízeit finom élesztős jegyek kísérik.

Leírás:

Anonym Brut Rosé Összhang n. v. pezsgőnk 2016-os alapborok házasításával született. A 2016-os évjárat lassú érésének köszönhetően a Chardonnay és a Pinot Noir mellett Pinot Grist (Szürkebarát) is szüreteltünk pezsgő alapbornak. A kézi szüret 15 kg-os ládákba történt. A Pinot Noirt, a Chardonnayt és a Pinot Grist külön dolgoztuk fel és a mustot teljes fürtös préseléssel nyertük. A kipréselt mustot ülepítettük és az ülepített mustot leszínelve champagnei pezsgőélesztős beoltást követően tartályban erjesztettük 16 °C-on. Az erjedést követően az alapborokat 6 hónapon át tartályban érleltük. Az alapborokat Pinot Noir vörösborral rozésítettük és a házasítást követően, 2017 júniusában derítés és szűrés után, tirage likőrrel ellátva töltöttük palackba.

Az Anonym Brut Rosé Összhang n. v. degorzsálását 2019 decemberében, 30 hónapos palackos érlelés után kezdtük meg. A tirázst és a degorzsálást is saját magunk pincészetünkben végeztük!"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.