Leírás
A biológiai érésben lévő fajtákat külön-külön szüretelték. A bogyózott szőlőt optikai válogatógéppel szelektálták, majd kíméletesen préselték, az így nyert, tisztított mustokat pedig 500 literes hordóban erjesztették. Az almasavat bontották, a seprőt pedig 8 hónapig rendszeresen felkeverték, ezzel növelve a bor beltartalmát, gazdagítva a házasítás ízvilágát.
Chardonnay és pinot blanc alap, kevés sauvignon blanc-nal és viognier-vel kiegészítve. A fajtákat külön szüretelték, optikai válogató szelektálta, kíméletesen préselték és 500 literes hordókban erjesztették. Az almasavbontás és a seprő rendszeres felkeverése is hozzájárult, hogy a végeredmény egy gazdag házasítás legyen, komoly beltartalmi értékkel. Érett gyömölcsök, krémes, vajas textúra, komplex, de mellette jól érthető bor.