Leírás
Három kékszőlő (cabernet franc, merlot, pinot noir) házasítása, amely három dűlőben termett. Acéltartályos erjesztés és kisfahordós érlelés kombinációja, amelynek révén egy könnyed, fiatalos, finoman száraz vörösbor készül.
A szőlők erjesztése 60 hl-es acéltartályokban történt. A 15-25 napos héjontartást és erjedést követte a préselés. A bort 228 literes használt fahordókban 6 hónapon keresztül érlelték.
A pincészet belépő vöröse a Márton-hegyről. A jól ismert recept alapján cabernet franc, merlot, pinot noir alkotja a házasítást három különböző dűlőből. Tartályos erjesztés, majd hordós érlelés, aminek köszönhetően az egyszerre könnyű ivású és tartalmas bor szinte minden alkalomra megfelel, de leginkább magában.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.