Leírás
Az 1050 és 1700 méter között található birtok szőlőfajtái, a köves talaj, a széles hőmérsékleti tartomány, az átlagosnál magasabb napsütéses órák száma, és az olvadó Andok tiszta vize ideális feltételeket biztosít az Uco-völgy legkiválóbb borainak megalkotásához.
Illatában intenzív és összetett, a piros gyümölcsök, a fekete bogyók, valamint a finom virágjegyek magávalragadó aromáival. Az alacsonyabban fekvő parcellákon április 9-én kezdődött a szüret, a magasabban pedig május 3-án fejeződött be. Birtok talaja sekély, hordalékos, köves, kiváló vízáteresztő képességű, alacsony szervesanyag-tartalmú.
A szőlőt kézzel szüretelték és kis befogadóképességű, műanyag ládákban vitték a pincészetbe, bogyózták, majd az erjesztőtartályokat gravitációs úton töltötték meg,
Szájban édes és lágy, gyümölcsös, friss bor, jó intenzitással, a korty végén széles, elhúzódó befejezéssel.
szivattyúk nélkül. A hideg macerációt 8 és 10 Celsius-fok között végezték 5 napon keresztül. Az erjesztés pedig szabályozott hőmérsékleten, 26 és 28 Celsius fok között ment végbe mintegy 13 napon keresztül, folyamatos csömöszölés mellett. Ezután a préselés következett, ahonnan a levet tölgyfahordókba fejtették, ahol malolaktikus erjedés zajlott le. A bort végül francia tölgyfahordókban érlelték 12 hónapig.