Leírás
Kevés olyan megrögzött innovátor van a borászok között, mint a soproni Steigler pince. Minden évben előrukkolnak valami újdonsággal, ezúttal a champagne-i módszerrel, azaz palackos erjesztéssel készült pezsgőjük érkezett a piacra még tavaly Karácsony előtt. Nálunk elég nagyot durrant, minden meg van benne ahhoz, hogy komoly sikerre tegyen szert. Vegetális. Nem is kétséges, hogy Zöld velteliniből készült, hiszen hozza minden olyan fajtakliséjét, ami ettől az osztrák származású szőlőtől elvárható: fehérborsos, citrusos-fűszeres illatú, ugyanakkor gyümölcshangsúlyos, kivis, zöldalmás ízvilág jellemzi. Parádés érlelt zamatok kereteznek a 36 hónapos seprőn tartás után. Kiváló, krémes buborékok, súlyos savak, csont száraz hangulat jellemzi.
Személyes kedvencünk!